DSL vonal áthelyezése


Az minősül áthelyezésnek, ha a telefonvonal előfizetője az eredeti és az új helyen megegyezik. A telefonvonalat pusztán az ADSL miatt nem szükséges áthelyeztetni, de ez természetesen lehetséges.

Hogyan szükséges Önnek eljárnia?
a) Ha Ön a telefonvonalát is és az ADSL-t is át szeretné helyeztetni, akkor az áthelyezést Önnek a T-Comtól (1212) is és az EQNettől is meg kell rendelnie.
Kérjük, mindenképpen adja meg az áthelyezendő telefonvonal számát, valamint a jelenlegi és az új címet is.
Ha az áthelyezés 30 napon belül műszakilag megvalósítható, akkor a T-Com elvégzi az áthelyezést mind a telefonvonalra, mind az ADSL-re. Sajnos előfordulhat, hogy a jelenlegi vonal (az ADSL-el együtt) már megszűnik és az új vonal még nem működik.

b) Ha Ön csak az ADSL-t szeretné áthelyezni egy másik, előfizetésében levő telefonvonalra, akkor azt az EQNettől kell megrendelnie.
Kérjük, mindenképpen adja meg a régi és az új telefonszámot, valamint a jelenlegi és az új címet is.
Ha az áthelyezés 30 napon belül műszakilag megvalósítható, akkor az áthelyezés megtörténik. Sajnos előfordulhat, hogy a jelenlegi vonalon működő ADSL már megszűnik és az új vonalon még nem működik.
Amennyiben kritikus Ön számára a kiesés mentesség, ebben a b) esetben megtehető, hogy amennyiben lejárt a hűségnyilatkozat az ADSL szolgáltatásra, Ön rendel nálunk egy új ADSL szolgáltatást az új telefonvonalra és mikor az kiépült, az előzőt lemondja.

Amennyiben Ön olyan területre kéri az áthelyezést, ahol nem a T-Com a telefonszolgáltató vagy műszaki akadályok miatt nem tudja teljesíteni, úgy az ADSL-re vonatkozó szerződés megszűnik.

Az áthelyezés díja

Az ADSL szolgáltatás áthelyezési díja 10.000 Ft + ÁFA (bruttó 12.000 Ft), ezt az EQNet számlázza ki Önnek. A telefonvonal áthelyezési díjáról a T-Com ad Önnek felvilágosítást.